Τα εξώφυλλα των αθλητικών εφημερίδων – Παρασκευή  05/06/2020

Σας παρουσιάζουμε τις ειδήσεις όπως τις αναφέρουν στα εξώφυλλα αλλά και τα οπισθόφυλλα (όπου υπάρχουν) των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας.

Έπειτα από 100 ημέρες πλέον βλέπουμε τόσο τις αθλητικές εφημερίδες να ασχολούνται καθαρά με το αγωνιστικό κομμάτι των ομάδων, αλλά και τις στοιχηματικές να γεμίζουν τα κουπόνια με ομάδες και πρωταθλήματα πιο γνωστά για όλους μας και κυρίως αυτούς που παίζουν στοίχημα (και φυσικά με την Super League να επανεκκινεί).
Πολλές οι ειδήσεις και στα μεταγραφικά των ομάδων τόσο σε ποδόσφαιρο όσο όμως και σε μπάσκετ με το όνομα του Σλούκα να μονοπωλεί στις περισσότερες εξ αυτών σε ότι έχει να κάνει με το μπάσκετ, ενώ και στο ποδόσφαιρο υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις που έχουν το δικό τους ενδιαφέρον.
Και φυσικά τα έξω-αγωνιστικά που και σήμερα είναι στην επικαιρότητα με υποθέσεις μεταξύ ομάδων και παραγόντων αυτών να βρίσκονται σε εξέλιξη ή σε αναμονή.
Πέραν των αθλητικών πρωτοσέλιδων όμως σήμερα μετά από πολύ καιρό σας παρουσιάζουμε και αυτά των στοιχηματικών εφημερίδων και περιοδικών μιας και όλο και περισσότερα πρωταθλήματα επιστρέφουν και πάλι σε δράση με κυρίαρχο φυσικά για εμάς το Ελληνικό.

Έτσι λοιπόν εμείς σας παραθέτουμε παρακάτω τα σημερινά εξώφυλλα των αθλητικών εφημερίδων μαζί πάντα και με τα οπισθόφυλλα (όπου υπάρχει αρθρογραφία), ενώ παρακάτω μπορείτε να δείτε και τα αντίστοιχα των στοιχηματικών εφημερίδων και περιοδικών και όπως πάντα σας λέμε, τα τελικά συμπεράσματα είναι δικά σας.

_____________________________________________________________________________________________

 

StatsBetSports Team

Μοιράσου το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *