«Το Βέλος που ΔΕΝ Πληγώνει» στην αυλή της «Διεξόδου»

Άλλη μια χρονιά γεμάτη δράσεις τελειώνει για την Εθελοντική ομάδα «ΔΙΕΞΟΔΟΣ» Αιγίου αυτή την Παρασκευή 9 Ιουνίου με ακόμα μία δράση που κύριο της μέλημα έχει να περάσει σημαντικά μηνύματα στους μικρούς αλλά και μεγάλους φίλους της.

Η ομάδα «ΔΙΕΞΟΔΟΣ» κοντεύει πλέον να κλείσει 20 χρόνια ζωής και χρόνο με τον χρόνο ανανεώνεται τόσο σε έμψυχο δυναμικό όσο και σε ιδέες. Οι ίδιοι οι εθελοντές είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας που όμως σε συνεργασία την επιστημονική ομάδα του Κέντρου Πρόληψης Αχαΐας «Καλλίπολις» και τη δική τους καθοδήγηση δίνουν κάθε χρόνο τον καλύτερο τους εαυτό μαθαίνοντας σε μικρούς κυρίως φίλους πράγματα που είναι απολύτως απαραίτητα να έχουν στην ζωή τους. Έτσι, φέτος μας αποχαιρετούν με την προβολή της Θεατρικής παράστασης «Το Βέλος που ΔΕΝ Πληγώνει».

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου
Με τη θεατρική παράσταση «Το βέλος που δεν πληγώνει» από τη θεατρική ομάδα Χιλιοδέντρι, ολοκληρώνονται οι δράσεις πρόληψης των εξαρτήσεων στην πόλη του Αιγίου. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 9 Ιουνίου στις 20:30, οι εθελοντές της ομάδας «Διέξοδος» Αιγίου, ο Δήμος Αιγιαλείας-Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας και η επιστημονική ομάδα του Κέντρου Πρόληψης Αχαΐας,«Καλλίπολις», σας περιμένουν στο Στέκι της ομάδας, προαύλιος χώρος Ι. Ν. Αγ. Παντελεήμονα (είσοδος από Κλ. Οικονόμου), για να παρακολουθήσετε μικροί και μεγάλοι μια θεατρική παράσταση πιο επίκαιρη από ποτέ! Ένα έργο που σκοπό έχει να προβληματίσει μικρούς και μεγάλους στην σημασία ορισμένων ηθικών αξιών όπως η αλήθεια, η δικαιοσύνη, η εντιμότητα, η φιλία και η προσφορά δίχως ανταπόδοση σε περιόδους που αυτές οι έννοιες χάνουν τη σημασία τους και η ανάγκη για επιβίωση γίνεται σημαντικότερη απ’ όλα, αλλά ταυτόχρονα δίνει την ελπίδα ότι το καλό θα νικήσει. Μία ξεχωριστή παράσταση με χιούμορ, δράση, ευρηματικά σκηνικά και κουστούμια, μουσική, χορό,μάχες, δράκους και πολλές εκπλήξεις. Η είσοδος είναι ελεύθερη και μετά την παράσταση θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρξει και ενημέρωση για το έργο πρόληψης που υλοποιήθηκε τη φετινή χρονιά στην περιοχή της Αιγιάλειας από το Κέντρο Πρόληψης και την εθελοντική ομάδα «ΔΙΕΞΟΔΟΣ» Αιγίου. Η συγκεκριμένη δράση αποτελεί την κορύφωση των δράσεων των εθελοντών και της επιστημονικής ομάδας του Κέντρου Πρόληψης στην περιοχή της Αιγιαλείας,έπειτα από μια χρονιά πλούσια σε δράσεις και προγράμματα για μικρούς και μεγάλους! Όλες οι δράσεις υλοποιούνται με την υποστήριξη και την συνεργασία του Δήμου Αιγιαλείας στο πλαίσιο της συμμετοχής του στην αστική εταιρεία του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων Αχαΐας «Καλλίπολις». Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά την Εταιρεία Ι. Κ. Αναστασόπουλος,«ΚΡΙΝΟΣ» για την ευγενική χορηγία νερών και αναψυκτικών.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλ. του Κέντρου Πρόληψης Αχαΐας 2610 226948, 2610 623290 ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.kpachaia.gr

Μοιράσου το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *