Τη 2η εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει το Σάββατο ο «Ερασιτέχνης Παναιγιάλειος»

Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Ερασιτέχνη Παναιγιαλείου» και οι μικροί αθλητές του σας προσκαλούν στην εθελοντική αιμοδοσία που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο, 6 Μαΐου, στο δημοτικό στάδιο Αιγίου, από τις 10:00 π.μ. έως τη 1:00 μ.μ.

Είναι χρέος όλων μας να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο να μαζευτούν όσο το δυνατόν περισσότερες φιάλες και με τον τρόπο αυτό να πλουτίσει η «μελανόλευκη» Τράπεζα Αίματος. Αυτή η Τράπεζα που φιλοδοξούμε να γίνει αυτάρκης σε φιάλες αίματος για να μπορεί να σταθεί στο πλευρό κάθε αθλητή ή μέλους (και όχι μόνο) του συλλόγου μας σε οποιαδήποτε δύσκολη στιγμή παρουσιαστεί στο μέλλον.
Το αίμα που χαρίζουμε είναι το πολυτιμότερο αγαθό σε όσους το έχουν ανάγκη. Με μια απλή, απλούστατη και απολύτως διασφαλισμένη για την υγεία μας διαδικασία, γινόμαστε εκείνοι που χαρίζουμε ελπίδα, αγάπη και ζωή! Όλα εκείνα δηλαδή που δεν αγοράζονται με όλα τα χρήματα του κόσμου, ούτε κατασκευάζονται στα πιο σύγχρονα εργαστήρια. Ας σπαταλήσουμε λοιπόν 10 λεπτά από το χρόνο μας και λίγες σταγόνες από το αίμα μας!

Σας περιμένουμε όλους!!

Μοιράσου το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *