Τα εξώφυλλα των αθλητικών εφημερίδων – Παρασκευή  03/07/2020

Σας παρουσιάζουμε τις ειδήσεις όπως τις αναφέρουν στα εξώφυλλα αλλά και τα οπισθόφυλλα (όπου υπάρχουν άρθρα) οι αθλητικές εφημερίδες της ημέρας. Επιπλέον όμως σήμερα Παρασκευή έχουμε και τα νέα κουπόνια στο Πάμε Στοίχημα επομένως μαζί με τις αθλητικές, σας παρουσιάζουμε και τις στοιχηματικές εφημερίδες αλλά και τα περιοδικά.

Με τις ομάδες της Super League να έχουν αγωνιστική το ερχόμενο τριήμερο αλλά και παράλληλο σχεδιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, οι ειδήσεις τόσο σε αθλητικό όσο και σε διοικητικό αλλά και μεταγραφικό επίπεδο είναι πολλές για όλες τις μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος. Ακόμα και αν το πρωτάθλημα σε ότι αφορά τον πρωταθλητή έχει ξεκαθαρίσει και μαθηματικά, εκκρεμούν ακόμα η δεύτερη θέση καθώς και οι τελευταίες που οδηγούν σε παραμονή και υποβιβασμό αντίστοιχα.
Εξελίξεις έχουμε όμως και στο μπάσκετ με τις ομάδες να σχεδιάζονται για τη νέα σεζόν, ενώ και εδώ τα διοικητικά είναι στις πρώτες ειδήσεις τόσο σε ότι αφορά τα σωματεία όσο και την ΕΟΚ.

Στα στοιχηματικά τώρα, με τα περισσότερα πρωταθλήματα να είναι σε πλήρη εξέλιξη και σχεδόν με καθημερινή ροή, έχουμε πολλές και σπουδαίες αναμετρήσεις και στο νέο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα μαζί φυσικά και με τις δικές μας από play off και play out της Super League ενώ και στα πρωταθλήματα της Premier League αλλά και της Primera Division όπως και στο Ιταλικό Καμπιονάτο να μας δίνουν αρκετά σημεία για ποντάρισμα σε τιμές αρκετά καλές, ωστόσο η έλλειψη κόσμου στα γήπεδα είναι κάτι που θα πρέπει πάντα να προσέχουμε καθώς δεν είναι και λίγες οι… “εκπλήξεις” που έχουμε δει αυτό το διάστημα μετά από την επανέναρξη των πρωταθλημάτων.

Έτσι λοιπόν, εμείς σας παρουσιάζουμε παρακάτω τα σημερινά εξώφυλλα αλλά και τα οπισθόφυλλα (όπου υπάρχει αρθρογραφία) των αθλητικών αλλά και στοιχηματικών εφημερίδων και περιοδικών και όπως σας λέμε πάντα, τα τελικά συμπεράσματα είναι δικά σας.

 

 

StatsBetSports Team

Μοιράσου το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *