Τα εξώφυλλα των αθλητικών εφημερίδων – Δευτέρα  01/06/2020

 

Σας παρουσιάζουμε τις ειδήσεις όπως τις αναφέρουν στα εξώφυλλα αλλά και τα οπισθόφυλλα (όπου υπάρχουν) των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας.

Με την Super League να έχει μπει πλέον για τα καλά στην τελική ευθεία και τις ομάδες να ετοιμάζονται για την επιστροφή τους στα παιχνίδια πρωταθλήματος με την διεξαγωγή των play off και play out αντίστοιχα, οι ειδήσεις και τα νέα ολοένα και πληθαίνουν, ειδικά από τη στιγμή που και τα μεταγραφικά γίνονται όλο και περισσότερα από πλευράς ονομάτων αλλά ακόμα για ενίσχυση δεν υπάρχει κάτι το συνταρακτικό. Αντίθετα, στο κομμάτι των αποχωρήσεων πλέον έχουμε και στο κομμάτι των προπονητών με την τελευταία, αυτή του Γιώργου Δώνη από τον Παναθηναϊκό να προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση ειδικά με τον τρόπο κατά τον οποίο συνέβη αυτή. Φυσικά τα έξω-αγωνιστικά θα παραμένουν για όλο το καλοκαίρι στο προσκήνιο ειδικότερα στην κόντρα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.
Στον χώρο του μπάσκετ δεν υπάρχει κάτι το ουσιώδες για την ώρα, ωστόσο ακόμα ακούγονται και γράφονται πολλά τόσο για το καθαρά αγωνιστικό και μεταγραφικό κομμάτι όσο και για αυτό του διοικητικού είτε αυτό έχει να κάνει με τις ομάδες είτε και με τις αρμόδιες ομοσπονδίες.

Όπως και να έχει εμείς σας παραθέτουμε παρακάτω τα σημερινά αθλητικά εξώφυλλα των εφημερίδων αλλά και τα οπισθόφυλλα αυτών (όπου υπάρχουν αρθρογραφίες) και όπως σας λέμε πάντα, τα τελικά συμπεράσματα είναι δικά σας.

_______________________________________________________________________________

 

StatsBetSports Team

Μοιράσου το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *