Τα εξώφυλλα των αθλητικών εφημερίδων – Δευτέρα  25/05/2020

Σας παρουσιάζουμε τις ειδήσεις όπως τις αναφέρουν στα εξώφυλλα αλλά και τα οπισθόφυλλα (όπου υπάρχουν) των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας.

Πολλά γράφονται, πολλά λέγονται για τις μεγάλες ομάδες της Super League αλλά και τις μεγάλες ελληνικές ομάδες του μπάσκετ, όμως ακόμα είναι πολύ νωρίς για να παίρνουμε τις… μετρητοίς τα όσα γράφονται τουλάχιστον στο κομμάτι των μεταγραφικών στόχων. Μην ξεχνάτε άλλωστε πως εκτός ότι βρισκόμαστε στην αρχή του καλοκαιριού, τα πρωταθλήματα ακόμα είναι σε εξέλιξη και θα ακούσουμε και θα διαβάσουμε πάρα πολλά ονόματα ακόμα που στις περισσότερες περιπτώσεις δεν θα έχουν και καμία απολύτως βάση, όπως δηλαδή γίνεται σχεδόν πάντα είτε γιατί δεν προχωράει κάποια περίπτωση σε συμφωνία είτε γιατί ποτέ δεν υπήρξε επαφή παρά μόνο αυθαίρετα ρεπορτάζ δημοσιογράφων για να γεμίσουν τα κείμενα τους και να πουλήσουν λίγα φύλλα παραπάνω.

Επομένως καλό είναι να ενημερωνόμαστε αλλά να κρατάμε και αρκετές επιφυλάξεις για τα όσα γράφονται πως δήθεν ακούγονται. Όπως και να έχει εμείς σας παραθέτουμε τα σημερινά αθλητικά εξώφυλλα και οπισθόφυλλα (όπου υπάρχουν άρθρα) των αθλητικών εφημερίδων και όπως σας λέμε πάντα, τα τελικά συμπεράσματα δικά σας.

__________________________________________________________________________

 

StatsBetSports Team

Μοιράσου το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *