Τα εξώφυλλα των αθλητικών εφημερίδων – Κυριακή  17/05/2020

Σας παρουσιάζουμε τις ειδήσεις όπως τις αναφέρουν στα εξώφυλλα αλλά και τα οπισθόφυλλα (όπου υπάρχουν) των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας.

Με τις ομάδες της Super League να έχουν μπει πλέον για τα καλά σε αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στα (άδεια από κόσμο) γήπεδα αλλά και με τους σχεδιασμούς για την νέα αγωνιστική περίοδο όταν και αν αυτή αρχίσει, τα νέα και οι ειδήσεις ολοένα και πληθαίνουν, ενώ βέβαια δεν λείπουν και οι τραυματισμοί στα υπάρχοντα ρόστερ όπως επίσης και οι έξω-αγωνιστικές ειδήσεις που όπως πάντα έχουν τη δική τους ξεχωριστή σημασία.

Έτσι λοιπόν εμείς σας παρουσιάζουμε τα σημερινά Κυριακάτικα εξώφυλλα αλλά και οπισθόφυλλα (όποια περιέχουν άρθρα) και όπως πάντα σας λέμε, τα τελικά συμπεράσματα είναι δικά σας.

*Υπό κανονικές συνθήκες ίσως ήταν προτιμότερο να μην συγκαταλέγαμε το σημερινό οπισθόφυλλο της εφημερίδας “ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ“, καθώς περιέχει φωτογραφία με πανό που δεν είναι και το καλύτερο παράδειγμα του “Ευ αγωνίζεσθαι”, ωστόσο επειδή πρέπει να τα δημοσιεύουμε όλα, γι’ αυτό και το δημοσιεύουμε και αυτό μαζί με τα υπόλοιπα.

_________________________________________________________________________

 

StstaBetSports Team

Μοιράσου το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *