Σύστημα με μεγάλες αποδόσεις και επιλογές με ρίσκο στο σημερινό δελτίο

Το κουπόνι του ΟΠΑΠ για σήμερα Σάββατο περιέχει πολλές προτάσεις που ικανοποιούν όλα τα γούστα των παικτών. Εγώ έχω επιλέξει για σήμερα ένα δελτίο με τέσσερις επιλογές όπου το ρίσκο είναι σαφώς μεγαλύτερο αλλά εξίσου μεγαλύτερο είναι και το κέρδος σε περίπτωση επαλήθευσης.

Πιο συγκεκριμένα, στα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια έχω πάρει την επιλογή του ημιχρόνου/τελικού καθώς και μία ακόμα όπου ζητάω την ισοπαλία στο τελικό αποτέλεσμα.
Η σκέψη στο να επιλέξω σε κάποια παιχνίδια αποτέλεσμα ημιχρόνου προέκυψε από το γεγονός πως οι ομάδες παρουσιάζουν συχνά αυτά. Όπως για παράδειγμα ο αγώνας της Μποαβίστα με την Νασιονάλ Μαδέιρα που αν παρατηρήσουμε καλά τα συνολικά τους στατιστικά, θα διαπιστώσουμε πως η μεν Μποαβίστα στην έδρα της αλλά και η δε Μαδέιρα εκτός στα πρώτα τους ημίχρονα φέρνουν πολλές ισοπαλίες, με την σημερινή γηπεδούχο να έχει εξασφαλίσει την παραμονή για φέτος στην κατηγορία και να παρουσιάζεται σε γενικές γραμμές αρκετά σταθερή ως προς τα αποτελέσματα της. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι μπορεί να καίγονται για βαθμούς όμως ακόμα και το Χ στην έδρα της Μποαβίστα θα είναι επιτυχία καθώς πρόκειται για μία έδρα που καμία ομάδα του πρωταθλήματος δεν πέρασε εύκολα.
Σε περίπου ίδιο σκεπτικό και μοτίβο είναι και οι άλλες δύο επιλογές ενώ η τελευταία όπου ζητάω μόνο το τελικό αποτέλεσμα στην ισοπαλία είναι σε αγώνα από την κατηγορία της Αγγλίας όπου έχουμε την τελευταία αγωνιστική και πρόκειται για αγώνα μεταξύ δύο ουσιαστικά αδιάφορων ομάδων καθώς ακόμα και η γηπεδούχος είναι απίθανο να βρεθεί στην πρώτη επτάδα της βαθμολογίας και τα play off ανόδου.
Πιο αναλυτικά λοιπόν, οι επιλογές μου για απόψε είναι οι παρακάτω και παίζονται σε σύστημα με ζητούμενες επιλογές 2-3-4.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ
2104  16:00  ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ – ΤΡΑΠΑΝΙ    Χ/2  (Η/Τ)    ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ    9,25
2146  18:00  ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ – ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ    Χ/Χ  (Η/Τ)    ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ    3,75
2153  19:00  ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ – ΟΥΚΑΜ ΜΟΥΡΘΙΑ    2/Χ  (Η/Τ)    ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ    16,00
2163  19:30  ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ – ΓΕΟΒΙΛ    Χ    ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ    3,75
                           *Συνολική Απόδοση 4άδας: 2081,25

______________________________

Ο «παπαράτσι»

Μοιράσου το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *