Η πρώτη δικαίωση για τον Εμπορικό Σύλλογο με γνώμονα την υγεία όλων επετεύχθη

Πρώτη δικαίωση του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιάλειας με γνώμονα την υγεία μας. Αναμένουμε την τελική δικαίωση με τα μέτρα στήριξης.

Μετά τις αλλεπάλληλες επαφές και τις ασταμάτητες πιεστικές προσπάθειες που κάναμε, σαν πρωτοβάθμιο όργανο ζητώντας καθολικό κλείσιμο και γενναία μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων μας και τη χθεσινή πολύωρη τηλεδιάσκεψη με τους Προέδρους Εμπορικών Συλλόγων απ’ όλη την Ελλάδα και το Προεδρείο της ΟΕΕΣΠ που ζητήσαμε ακριβώς τα ίδια, σήμερα σε τριτοβάθμιο πλέον βαθμό η ΕΣΕΕ ισχυροποίησε το αίτημα μας και υπήρξε άμεση ανταπόκριση από την κυβέρνηση.

Πριν λίγο ενημερωθήκαμε ότι με κυβερνητική εντολή θα πραγματοποιηθεί καθολικό κλείσιμο των ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ καταστημάτων από την Τετάρτη εκτός των σούπερ μάρκετ, είδη τροφίμων, φαρμακεία,χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, ότι συνδέεται με την τροφοδοσία της αγοράς, πρατήρια καυσίμων, συνεργεία αυτοκινήτων, περίπτερα, και κάποιες άλλες εξαιρέσεις.

Νιώθουμε δικαιωμένοι με το τόλμημα μας να ζητήσουμε καθολικό κλείσιμο τη στιγμή που κάποιοι προφανώς από άγνοια ή στείρα αντιπολίτευση θέλησαν να μας υπονομεύσουν κάνοντας λόγο για αδυναμία να πάρουμε αποφάσεις! Εμείς τις αποφάσεις τις έχουμε ήδη πάρει τις έχουμε μελετήσει, δουλεύουμε ανιδιοτελώς σχεδόν όλο το εικοσιτετράωρο, χωρίς να φοβόμαστε το όποιο κόστος.

Σαν μάχιμοι Έμποροι με πραγματικά μαγαζιά και όχι σφραγίδες, είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή.

Με στοχευμένες και γεμάτες ουσία παρεμβάσεις πιέζουμε και το πολιτικό αλλά και το συνδικαλιστικό σύστημα για το καλό των Εμπόρων της Αιγιάλειας. Τελικά η ΠΡΩΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ για την υγεία ημών, των εργαζομένων μας, των πελατών μας και των οικογενειών μας ήρθε πριν λίγο με την κυβερνητική απόφαση για κλείσιμο των καταστημάτων! Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ θα έρθει με την ανακοίνωση των ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΗΡΙΞΗΣ από την κυβέρνηση.

Γιατί μετά το αγαθό της υγείας μας, έρχεται η Επιβίωση και η Αξιοπρέπειά μας!!! Είμαστε σε εγρήγορση και αναμονή των κυβερνητικών μέτρων….

με τιμή
ο Πρόεδρος                     η Γ. Γραμματέας
   Χ . Παπαδόπουλος                  Ν. Χανδόλια

_____________________________________________________________________

 

Μοιράσου το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *