Ο κόουτς των πρασίνων τόνισε πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε το καλύτερο δυνατό για το φετινό ρόστερ.

Παρά τις δύσκολες συνθήκες στην Ελλάδα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε το καλύτερο δυνατό για να παραμείνει στο κορυφαίο επίπεδο ο Παναθηναϊκός, όπως είπε ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Μέτρο και αυτογνωσία είναι τα φετινά ζητούμενα για τον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης στην επίσημη παρουσίαση των νέων αποκτημάτων, μιλώντας παράλληλα για σημαντική συμβολή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ώστε οι «πράσινοι» να παραμείνουν στο υψηλό επίπεδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης:
«Έγινε μια προσπάθεια εκ μέρους του προέδρου της ομάδας μας, του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, να τραβήξει η ομάδα προς το κορυφαίο επίπεδο υπό δύσκολες συνθήκες. Είναι δύσκολες οι οικονομικές συνθήκες. Στον Παναθηναϊκό χάσαμε δύο ανθρώπους της οικογένειας την τελευταία διετία. Ήταν ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα. Μιλήσαμε για αυτά που θέλουμε να κάνουμε. Είμαστε κάτω από την Ακρόπολη τώρα. Ζητάμε το μέτρο και την αυτογνωσία, τα βασικά στοιχεία της Αρχαίας Ελλάδας. Είναι επίκαιρα και τα θέματα με την Εθνική. Ανεβάζουμε τους τόνους και νομίζουμε πως είμαστε μόνοι μας, ενώ το μπάσκετ εξελίσσεται. Η Ελλάδα με δύσκολες φορολογικές συνθήκες προσπαθεί να μείνει ανταγωνιστική.
Πρέπει να κατεβάσουμε όλους τους τόνους. Θέλουμε να αγαπήσουμε και να απολαύσουμε. Οι Αμερικανοί, όπως ο κόουτς Πιτίνο, μιλούν για όλους με καλά λόγια. Απολαμβάνουν τη στιγμή. Εμείς φωτογραφίζουμε το αρνητικό. Έχουμε πολλά καινούρια παιδιά, θέλουμε κάποιο χρόνο. Θέλουμε τη φιλοσοφία με τα 8”. Θέλουμε και να βελτιώσουμε τα τελευταία 8”. Έχουμε αντίπαλό μας τον χρόνο και την έλλειψη προπονήσεων. Με την Ευρωλίγκα πρέπει να μαθαίνεις μέσα από τον αγώνα. Μία ήττα μπορεί να σου κάνει καλό στη διάρκεια και μια νίκη να σε αποπροσανατολίσει».

_________________________________________________________________________

 

Μοιράσου το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *