Πλούσιο το πρόγραμμα στο «Πάρκο των Χριστουγέννων» για την παραμονή της Γέννησης του Θεανθρώπου.

Παραμονή Χριστουγέννων σήμερα και ενώ κατά εκατοντάδες τα παιδιά από νωρίς το πρωί βρίσκονται στους δρόμους για να ψάλλουν τα καθιερωμένα κάλαντα, στο «Πάρκο των Χριστουγέννων» οι εκδηλώσεις είναι και σήμερα πολλές και ενδιαφέρουσες για τους μικρούς μας φίλους.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει:
10:30 Μαθητές από το 1ο Δημοτικό Σχολείο της Ακράτας και το Δημοτικό Σχολείο Διακοπτού υπό τη καθοδήγηση του καθηγητή Πληροφορικής Ιωάννη Ζαρβούνη θα κατασκευάσουν και θα προγραμματίσουν κατάλληλα ρομπότ, ώστε οι ίδιοι και οι επισκέπτες του Πάρκου να παίξουν ποδόσφαιρο σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα.

11:30 Ελάτε να μάθουμε τι ζητάει ο λύκος από την Κοκκινοσκουφίτσα και τη γιαγιά της.

12:00 Η «σβούρα των ευχών»: Η σβούρα των ευχών στριφογυρίζει, παντού χαμόγελα χαρίζει! Έλα κι εσύ σε αυτόν τον τρελοσβουριστό χορό!
Εναέριο show από την Αθηνά Δεληγεωργοπούλου.

17:00 Ραπουνζέλ ρίξε τα μαλλιά σου και άνοιξε την αγκαλιά σου. Τα δάκρυα σου έγιναν χαρά και η φυλακή σου δεν υπάρχει πια.

18:00 Μαγικά και άλλα από τον Lino Magic.

20:00 Οι μαζορέτες της Κατιάνας Λατάνη από το «Acceleration Gym» θα βρίσκονται (σήμερα και όχι χθες 23/12 όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο) στο Πάρκο σε εορταστικό κλίμα με την ζωντάνια τους και τις χορευτικές δημιουργίες τους σε Χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Επιπλέον σήμερα θα βρίσκονται στο «Πάρκο των Χριστουγέννων» και οι παίκτες της ομάδας του Παναιγιαλείου.

_____________________________________________________________________________

 

StatsBetSports Team

Μοιράσου το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *