Οριστικό: Ο βόθρος του Ελληνικού ποδοσφαίρου δεν έχει πάτο!

Οι αποφάσεις που έχουν παρθεί τις τελευταίες ημέρες από τα Αθλητικά Δικαστήρια είναι ένας πραγματικός τραγέλαφος καθώς είναι ορατό δια γυμνού οφθαλμού πλέον το καθεστώς της μη ισοτιμίας που επικρατεί στην χώρα μας.

Πριν από λίγες ημέρες ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με αφαίρεση βαθμών από τα play offs αλλά και από το επόμενο πρωτάθλημα και επιπλέον αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών ενώ σε όποια έφεση άσκησε δεν κέρδισε απολύτως τίποτα. Ούτε ένα ευρώ. Την στιγμή που έναν μήνα σχεδόν πριν ζήσαμε έναν ακόμα Ελληνικό τελικό κυπέλλου της ντροπής και η τιμωρία ακόμα εκκρεμεί. Και σαν να μην έφτανε αυτό ήρθε και το σημερινό να αποτελειώσει κάθε αίσθημα δικαίου στην κατά τα άλλα τίμια αθλητική δικαιοσύνη καθώς με απόφαση που ανακοινώθηκε για τιμωρία του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Πλατανιά μόλις τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών για ομαδικό ξύλο και τραμπουκισμό σε παίκτες του Πλατανιά την Απριλίου και φυσικά χωρίς καμία άλλη επίπτωση στην ομάδα των Πειραιωτών καταλήγουμε στο εξής συμπέρασμα.
“Ο φίλαθλος αλλά και οποιοσδήποτε άλλος θέλει να είναι στα γήπεδα απαγορεύεται να πετάξει οποιοδήποτε αντικείμενο, όμως στο ημίχρονο μπορεί ελεύθερα να κατέβει να ξυλοφορτώσει όσους θέλει από παράγοντες ή παίκτες της άλλης ομάδας χωρίς να υπάρξει καμία επίπτωση. Ναι ακριβώς κύριοι αυτό μπορείτε να το κάνετε, και μην ανησυχείτε δεν πρόκειται να σας καταγράψουν τα κυκλώματα, οι κάμερες ως δια μαγείας θα χαλάσουν, η ασφάλεια γηπέδου δεν θα αντιληφθεί τίποτα και ο παρατηρητής θα υποστηρίξει πως όλα ήταν καθαρά!
Κάποτε έβριζαν τους δημοσιογράφους ότι δυναμίτιζαν το κλίμα ανάμεσα στις ομάδες. Τώρα όμως φαίνεται ποιος το κάνει αυτό, και πιστέψτε μας δεν θα είναι αυτά τα τελευταία περιστατικά στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγδας!

Με τις υγείες σας κύριοι(ο Θεός να σας κάνει), αυτοί είσαστε και μην αναρωτιέστε ποιοι είναι ο βόθρος του ελληνικού πρωταθλήματος, απλά κοιταχτείτε στον καθρέφτη και θα πάρετε τις απαντήσεις σας!

_____________________________

 

Δημήτρης Χάψας

Μοιράσου το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *