ΠΑΟΚ για την απόρριψη από το ΣτΕ: «Τα πλοκάμια Μαρινάκη αγγίζουν πια όλους τους τομείς της χώρας».

Με δηκτικό τρόπο σχολιάστηκε από τον ΠΑΟΚ η απόφαση του ΣτΕ να απορρίψει το αίτημα το δικό του και της Ξάνθης για έκδοση προσωρινής διαταγής που θα «πάγωνε» την εκδίκαση της υπόθεσης πολυϊδιοκτησίας.

Σαφείς αιχμές για την απόρριψη του αιτήματος που είχε κατατεθεί στο ΣτΕ για προσωρινή διαταγή που θα «πάγωνε» την εκδίκαση της υπόθεσης πολυϊδιοκτησίας άφησαν από τον ΠΑΟΚ. Αφότου έγινε γνωστό ότι δεν έγινε δεκτό το αίτημα του «δικεφάλου του Βορρά» και της Ξάνθης, η συγκεκριμένη εξέλιξη σχολιάστηκε με δηκτικό τρόπο στις τάξεις των Θεσσαλονικέων.

Αναλυτικά η θέση τους αναφέρει:
«Στη χώρα των θαυμάτων που ζούμε συνέβη και αυτό και φυσικά πλέον τίποτα δε μας εκπλήσσει.
Ο εισηγητής της προσφυγής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο ΣτΕ, ο οποίος είχε ορισθεί την Παρασκευή 21/2 αντικαταστάθηκε αιφνίδια χθες Τρίτη 25/2.
Και -ω του θαύματος- σήμερα Τετάρτη, ανακοινώθηκε η απόρριψη του αιτήματος της προσωρινής διαταγής.
Διαδικασία που παραπέμπει ξεκάθαρα στις πρόσφατες πρακτικές της ΕΕΑ και την αλλαγή μελών της εν μέσω εκκρεμοδικίας από τον- χαριτωμένο στις χθεσινές φωτογραφίες- Λευτέρη Αυγενάκη που κοντεύουμε να ξεχάσουμε ότι είναι υπαρκτό πρόσωπο.
Τα πλοκάμια του Βαγγέλη Μαρινάκη πλέον αγγίζουν όλους τους τομείς της χώρας και όσο πιο αργά το αντιληφθούν όλοι τόσο πιο πολύ θα διολισθαίνει η Δημοκρατία (;).
Προφανώς η- ήσσονος σημασίας- εξέλιξη αυτή δεν αλλάζει την πρόθεσή μας να καταρρίψουμε τις φαντασιώσεις της καταγγελίας σε οποιοδήποτε κανονικό δικαστήριο όπως ήδη έχουμε προαναγγείλει».

__________________________________________________________________________

 

Μοιράσου το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *