Μπορεί την πρόκριση στην Τουρκία ο Ολυμπιακός!

Χθες έγραψα για το πως ο ΠΑΟΚ μπορούσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα μέσα στην έδρα της Σάλκε παρά το 0-3 του πρώτου αγώνα στην Τούμπα και δικαιώθηκα από την απόδοση των παικτών του Ίλια Ίβιτς. Το ίδιο πιστεύω πως

μπορεί να κάνει απόψε και ο Ολυμπιακός στην Τουρκία απέναντι στην Οσμάνλισπορ. Οι ερυθρόλευκοι στον πρώτο αγώνα έδειξαν σημάδια κόπωσης απέναντι στην Τουρκική ομάδα που όμως δεν κατάφεραν να κάνουν κάποια σημαντική ευκαιρία. Ακόμα και όταν ο Ολυμπιακός έμεινε με 10 παίκτες ήταν αυτός που φαινόταν πιο απειλητικός χωρίς όμως να είναι καλός στα τελειώματα των φάσεων. Σήμερα οι παίκτες του Μπέντο γνωρίζουν πως θα πρέπει να σκοράρουν αν θέλουν να έχουν πιθανότητες πρόκρισης και ίσως η έλλειψη άγχους που είχαν στην πρώτη αναμέτρηση από τον κόσμο για μία καλή εμφάνιση και σκορ πρόκρισης να δώσει στους παίκτες την απαιτούμενη προσοχή ώστε να πάρει το αποτέλεσμα που επιθυμεί. Όμως η Οσμάνλισπορ αναμένεται σήμερα να παραταχθεί με διαφορετικό προσανατολισμό και αυτό καθιστά ιδιαίτερη προσοχή στα μετόπισθεν των ερυθρόλευκων.
Θεωρώ όμως πως οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν την απαιτούμενη εμπειρία ώστε να πάρουν το αποτέλεσμα σήμερα που θα τους εξασφαλίσει την πρόκριση. Ως πρώτη μου επιλογή εδώ σήμερα έχω την ισοπαλία αλλά με σκορ αυτή τη φορά ενώ αν κάποιος θα ήθελε να ρισκάρει σε μεγαλύτερη απόδοση, το 1-1 σε ακριβές σκορ είναι μια πολύ καλή επιλογή για εδώ. Το Χ δίνεται σε απόδοση 2,85 ενώ το 1-1 σε σκορ σε απόδοση 4,60.

Δημήτρης Χάψας

Μοιράσου το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *