Μια προσπάθεια που αξίζει την στήριξη όλων μας

Είναι ωραίο και ευχάριστο να βλέπουμε στις ημέρες που ζούμε να υπάρχουν τέτοιες προσπάθειες σε κάθε πόλη. Μιλάμε για το γνωστό σε πολύ κόσμοΤΡΟΦΗ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗπου πλέον υπάρχει και στη περιοχή της Αιγιάλειας.

Διαβάστε το παρακάτω κείμενο που δημοσίευσαν οι υπεύθυνοι εθελοντές του Φιλοζωικού Συλλόγου Αιγιάλειας “Τα φιλαράκια” και δείτε πόσο απλό είναι ακόμα και με μόλις 0,50€ τον μήνα αν δώσουμε να έχουμε κάνει μια ελάχιστη προσπάθεια στήριξης προς τους τετράποδους φίλους μας.

«Μπορεί να σκέφτεσαι πως 0,50 ή 1 ευρώ είναι ποσό αστείο τόσο που δεν αξίζει καν τον κόπο να το πεις, μπορεί κάθε φορά να σκέφτεσαι πως οκ, κάποιος άλλος θα έχει δώσει και δεν έχει σημασία που εσύ δεν αφήνεις, θα δώσεις την επόμενη φορά, μπορεί ακόμα και να θεωρείς πως πόση τροφή να χρειάζεται πια, μάλλον καλύπτονται οι ανάγκες. Η αλήθεια είναι πως η τροφή που χρειάζεται για τα ζώα σε φιλοξενίες αλλά και τα σκυλάκια που βρίσκονται σε γειτονιές και ταΐζονται συστηματικά είναι πολλή και είναι ένα μεγάλο κομμάτι των εξόδων μας. Η τροφή σε αναμονή βοηθάει σημαντικά, γιατί όσο μικρό κι αν είναι το αντίτιμο που μπορεί να προσφέρει ο καθένας μας, σημασία έχει ο αριθμός των ατόμων που θα μπουν στη διαδικασία να το κάνουν αφού η ιδέα είναι πως λειτουργεί αθροιστικά.
Το να ξυπνήσει κάποιος μέσα στη μαύρη νύχτα και να τρέχει να βρει κτηνίατρο για να μεταφέρει ένα τραυματισμένο ζώο είναι δύσκολο, το να προσπαθήσει κάποιος να πιάσει ένα ζώο φοβικό και επιθετικό θέλει ικανότητα που δεν έχουμε όλοι μας, η φιλοξενία είναι μια δυνατότητα που δεν υπάρχει πάντα, όμως το να δώσουμε 1 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ για τροφή σε αναμονή, είναι ένα ρεαλιστικό και απολύτως εφικτό πλάνο για όλους μας. Η σελίδα μας ακολουθείτε από περισσότερους από 4.500 ανθρώπους. Αν οι μισοί από αυτούς αφήσουν αυτό το ένα ευρώ, όχι μόνο θα καλυφθούν πλήρως οι ανάγκες για τροφή αλλά θα καλυφθεί και μέρος σημαντικών άλλων εξόδων.
Που μπορεί να προσφέρει κανείς;

1) Στο pet shop Timbrados, στον Αποστόλη, Αθανασίου Διάκου 2 (κάθετος στην Ερμού)
2) Στο pet shop ‘Animal Farm, στην Φωτεινή, Ν. Πλαστήρα 1

 

Μοιράσου το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *