Μεγάλες πιθανότητες για κόντρα στις έδρες των Κρίσταλ Πάλας και Σαουθάμπτον

Μικρό το σημερινό πρόγραμμα της Premier League με το ενδιαφέρον να στρέφεται μόνο στις ομάδες που χρειάζονται βαθμό ή βαθμούς για να εξασφαλίσουν την παραμονή στη κατηγορία.

Χωρίς κάποια από τις αποκαλούμενες μεγάλες ομάδες της κατηγορίας είναι το σημερινό πρόγραμμα στο Νησί με τις ομάδες που βρίσκονται κοντά στην ζώνη της παραμονής να δίνουν καθοριστικά ως προς τη συνέχεια παιχνίδια. Από αυτά έχω κάνει κάποιες επιλογές σύμφωνα τόσο με το κίνητρο των ομάδων αλλά και ανάλογα και με το κατά πόσο οι αντίπαλοι χρειάζονται ή όχι κάποιον βαθμό.
Έτσι λοιπόν, ως πρώτο μου σημείο έχω επιλέξει το διπλό της Μπόρνμουθ στην έδρα της υποβιβασμένης πλέον Σάντερλαντ. Η Μπόρνμουθ βρίσκεται 7 βαθμούς πάνω από τη γραμμή παραμονής όμως στην έδρα της Σάντερλαντ θέλει σίγουρα τους τρεις βαθμούς και θεωρώ πως θα μπορέσει να τους πάρει όπως έχει δείξει μέχρι τώρα σε παιχνίδια με αντιπάλους κατώτερους από την ίδια. Το διπλό ξεκίνησε στο 2,40 όμως αναμένεται να πέσει η αξία του τις επόμενες ώρες. Επίσης δύο παιχνίδια που μου έχουν κάνει εντύπωση και έχω επιλέξει από τα σημερινά παιχνίδια είναι οι κόντρες στα παιχνίδια των Κρίσταλ Πάλας-Μπέρνλι και Σαουθάμπτον-Χαλ. Και στις δύο αναμετρήσεις οι φιλοξενούμενες είναι αυτές που έχουν άμεση ανάγκη τους βαθμούς και γι αυτό θα πάω με την κόντρα και στις δύο έδρες με το Χ2 σε διπλές ευκαιρίες να δίνεται στον ΟΠΑΠ στο 2,05 και 1,84 σε Σαουθάμπτον και Κρίσταλ Πάλας αντίστοιχα. Τέλος, το Χ στην αναμέτρηση της Στόουκ Σίτι με την Γουέστ Χαμ παρουσιάζει επίσης μεγάλο προβάδισμα καθώς με βαθμό ουσιαστικά εξασφαλίζουν την παραμονή στην κατηγορία και οι δύο.

Συνοψίζοντας λοιπόν έχουμε 4 επιλογές από το σημερινό πρόγραμμα σε δελτίο με ζητούμενα 3-4.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ
1569  17:00  ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΧΑΛ   Χ2   ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ   ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ   2,05
1570  17:00  ΣΤΟΟΥΚ ΣΙΤΙ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ    Χ    ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ    3,25
1571   17:00  ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ – ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ    2    ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ    2,40
1622  19:30  ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΜΠΕΡΝΛΙ   Χ2   ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ   ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ   1,84
                    *Συνολική Απόδοση 4άδας:  29,42

_____________________________

 

Μάριος Statsman

Μοιράσου το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *