Το παρών στην τακτική Γ.Σ. της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου & νδ Ελλάδας έδωσε ο κύριος Παπαδόπουλος.

Το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Ιουλίου διεξήχθη στην Πάτρα η τακτική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας των Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδας.

Το παρών έδωσε για ακόμα μια φορά και ο τέως πρόεδρος του Εμπορικού κ’ Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγίου κύριος Λάμπης Παπαδόπουλος που δεν δίστασε όταν πήρε τον λόγο να κάνει τη δική του αναφορά για τα καίρια προβλήματα που ταλανίζουν εδώ και πολύ καιρό τόσο τους ίδιους τους εμπόρους όσο και τον κόσμο της περιοχής γενικότερα.
Ο κύριος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε χαρακτηριστικά για μείζονα προβλήματα των εμπόρων τόσο ως προς τις τράπεζες για ρυθμίσεις που αρνούνται, όσο και για θέματα όπως το παραεμπόριο, το πλαστικό χρήμα την εργασιακή νομοθεσία, τις 120 δόσεις κ.α.
Επιπλέον όμως, αναφέρθηκε όπως ήταν φυσικό και στο τεράστιο πρόβλημα των σκουπιδιών που εδώ και πολύ καιρό ταλαιπωρεί τους κατοίκους της Αιγιάλειας ζητώντας και ευχαριστώντας το σώμα που υπερψήφισε τη πρόταση του περί έκδοσης ψηφίσματος για άμεση αποκομιδή των απορριμάτων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κύριου Λάμπη Παπαδόπουλου αναφέρει:
Το παρών έδωσα στην ετήσια τακτική Γ.Σ. της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου κ νδ Ελλάδος, που συνεδρίασε στην Πάτρα τις 13 και 14 Ιουλίου 2019, σαν εκλεγμένος αντιπρόσωπος του Αιγίου και μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας. Στην ομιλία μου και με αφορμή του γεγονότος της νέας κυβέρνησης, αναφέρθηκα διεξοδικά στο σώμα και ζήτησα από το προεδρείο να αρχίσουμε από τώρα τις πιέσεις προς τις νέες ηγεσίες των υπουργείων για την υπερφορολόγηση, ασφαλιστική και εργασιακή νομοθεσία, πρόσβαση των ΜΜΕ σε φτηνό χρήμα, παραεμπόριο και παραοικονομία, φοροδιαφυγή, πλαστικό χρήμα, POS και ακατάσχετο, 120 δόσεις, εξωδικαστικό. Επίσης έκανα παρέμβαση για πυροδάνεια – σεισμοδάνεια και συγκεκριμένο θέμα που μου είχαν θέσει συνάδελφοι Έμποροι από το Αίγιο, που επιθυμούν ρύθμιση και η τράπεζα δεν την δέχεται. Τέλος να σημειώσω πως ανέφερα για 2η φορά, το ντροπιαστικό θέμα των σκουπιδιών στην ομιλία μου. Είναι μεγάλη τιμή για μένα που το σώμα της Γ.Σ. της Ομοσπονδίας μας, υπερψήφισε την πρότασή μου για έκδοση ψηφίσματος για την άμεση αποκομιδή των σκουπιδιών στην Αιγιάλεια! Ευχαριστώ τον Πρόεδρο μας Γιώργο Βαγενά, που είναι πάντα δίπλα μου στα μεγάλα προβλήματα της Αιγιάλειας όταν τα φέρνω ως θέμα (όπως και πέρυσι με τις τσούχτρες και με τα σκουπίδια την 1η φορά)!

με τιμή
Λάμπης Παπαδόπουλος

____________________________________________________________________

 

 

StatsBetSports Team

Μοιράσου το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *