Ολοκληρώθηκε χθες το 3ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Αιγιαλείας στο Πολύκεντρο Συνεδριακό κέντρο.

Πραγματοποιήθηκε το διήμερο 1 και 2 Νοεμβρίου το 3ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Αιγιαλείας με πολλές και ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις από τους τοπικούς παράγοντες με σκοπό την άμεση επίλυση σε καίρια ζητήματα που ταλαιπωρούν τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής γενικότερα.

Το παρών μεταξύ άλλων έδωσε και ο τ. πρόεδρος του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιαλείας κύριος Λάμπης Παπαδόπουλος αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά πως παραμένει ενεργός και δραστήριος στα προβλήματα που ταλανίζουν τόσο τον εμπορικό κόσμο όσο και γενικότερα τους συντοπίτες του. Μάλιστα, όπως ο ίδιος αναφέρει σε δήλωση που έστειλε, πρωταρχικός του στόχος στις ερχόμενες εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων αλλά και η γενικότερη ανάπτυξη της περιοχής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κύριου Παπαδόπουλου αναφέρει:
Στο 3ο αναπτυξιακό συνέδριο Αιγιαλείας που πραγματοποιήθηκε στο Αίγιο στο Πολύκεντρο Συνεδριακό κέντρο 1 κ 2 Νοεμβρίου 2019, παρευρέθηκα σαν τ. Πρόεδρος του Εμπορικού αλλά και επικεφαλής του συνδυασμού Εμπορική Ενότητα. Με ενδιαφέρον άκουσα τις απόψεις και τις θέσεις των προσκεκλημένων. Σαν επερχόμενη διοίκηση στον Εμπορικό εισαγωγικό και επιχειρηματικό σύλλογο δεσμεύομαι ότι εγώ και η ομάδα μου, θα είναι κοντά σε κάθε αναπτυξιακή προσπάθεια, που θα έχει ως πρωταρχικό στόχο την βελτίωση της ποιότητας της ζωής των συμπολιτών μας αλλά και την γενικότερη ανάπτυξη της Αιγιάλειας μας!!

τ. Πρόεδρος
Λάμπης Παπαδόπουλος

____________________________________________________________________________________________________

 

Μοιράσου το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *