Ατελείωτες οι εντάσεις μεταξύ νυν και πρώην διοίκησης, εν όψει και εκλογών που έρχονται.

Δεν έχουν τέλος οι κόντρες που υπάρχουν ανάμεσα στην τωρινή διοίκηση του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιαλείας και αυτήν του κύριου Παπαδόπουλου.

Σύμφωνα μάλιστα με τον ίδιον και τα όσα αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση γίνεται λόγος για παρανομίες και παρατυπίες της παρούσας διοίκησης κάνοντας λόγο για μη επικύρωση των πρακτικών των συνεδριάσεων που γίνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
Επιπλέον κάνει λόγο και για το προχθεσινό (παράνομο όπως τονίζει ο ίδιος) έκτακτο Δ.Σ. για το οποίο ενημερώθηκε λίγες μόλις ώρες νωρίτερα ενώ και η ώρα διεξαγωγής αυτού ήταν πέραν του προβλεπόμενου. Τέλος, ενημερώνει και τον κκ Εισαγγελέα για τα όσα συμβαίνουν ζητώντας ουσιαστικά και την δική του παρέμβαση για τα όσα συμβαίνουν.

Διαβάστε παρακάτω την ακόλουθη δήλωση του κυρίου Παπαδόπουλου:

ΠΡΟΣ:
Τον εδρεύοντα στο Αίγιο, Ι. Μεσσηνέζη 5, σύλλογο με την επωνυμία < ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ>
Κοιν:
1) κκ Εισαγγελέα Αιγίου — (επισυνάπτονται οι προσκλήσεις σύγκλησης των Δ.Σ.)
2) Μ.Μ.Ε.

Παράνομα και αντικαταστατικά με βάση το άρθρο 10 παράγραφος 15 του τροποποιημένου καταστατικού του σωματείου <ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ> ΔΕΝ έχετε φέρει προς έγκριση τα πρακτικά των Δ.Σ. ενός ολόκληρου χρόνου!!! Στην αρχή της συνεδρίασης επικυρώνονται τα πρακτικά της προηγούμενης συνεδρίασης. Μπορεί ακόμα τα πρακτικά να επικυρωθούν και την ίδια ημέρα της συνεδρίασης. Με αυτή την αντικαταστατική τακτική σας τα πρακτικά παραμένουν ανοικτά και ο οποιοσδήποτε μπορεί να προσθέσει , να αφαιρέσει, ή να αλλοιώσει. Σας καλώ εντός 3 ημερών να μου παραδώσετε τα κάτωθι πρακτικά προς υπογραφή με την επιφύλαξη λάθους ή παράλειψης.
1) ΤΑΚΤΙΚΟ Δ.Σ. 30/11/2018
2) ΤΑΚΤΙΚΟ Δ.Σ. 11/12/2018
3) ΤΑΚΤΙΚΟ Δ.Σ. 12/2/2019
4) ΤΑΚΤΙΚΟ Δ.Σ. 2/4/2019
5) ΤΑΚΤΙΚΟ Δ.Σ. 28/6/2019
6) ΤΑΚΤΙΚΟ Δ.Σ. 6/9/2019
7) ΤΑΚΤΙΚΟ Δ.Σ. 10/9/2019
8) ΤΑΚΤΙΚΟ Δ.Σ. 8/10/2019
9) ΤΑΚΤΙΚΟ Δ.Σ. 12/11/2019
10)ΕΚΤΑΚΤΟ Δ.Σ. 18/11/2019 (αυτό είναι παράνομο και αντικαταστατικό γιατί δεν τηρεί τους προβλεπόμενους χρονικούς περιορισμούς βάσει του άρθρου 10 παράγραφος 11.
Απέστειλαν mail πρόσκληση, την Κυριακή το απόγευμα 17 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 6:31 μ.μ για <σύγκληση έκτακτου Δ.Σ την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019> και ώρα 8.30 π.μ. Επισυνάπτω α)την απάντηση μου προς το σύλλογο και τα ΜΜΕ και β) την πρόσκληση που έστειλαν.
Σας καλώ επίσης να μου παραδώσετε εντός των 3 ημερών πλήρως ενημερωμένο μητρώο και κατάσταση μελών γιατί το έχω ζητήσει προφορικά κατ¨επανάληψη και ΔΕΝ μου τα έχετε παραδώσει όπως δικαιούμαι βάσει του καταστατικού σαν μέλος του Δ.Σ.

με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος μου
Αίγιο 18 Νοεμβρίου 2019
τ.Πρόεδρος & μέλος του Δ.Σ. του Εμπορικού
μέλος Δ.Σ. της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ & νδ Ελλάδας
επικεφαλής του συνδυασμού <ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ> εν όψει των επερχόμενων εκλογών
Λάμπης Παπαδόπουλος

____________________________________________________________________

Μοιράσου το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *