Κοπή πίτας με μεγάλη συμμετοχή για την φιλοζωική Αιγιαλείας «Τα Φιλαράκια»

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 5 Φεβρουαρίου η ετήσια κοπή πίτας της Φιλοζωικής Αιγιαλείας «Τα Φιλαράκια» στο Cafe Bar Loss παρουσία πολύ κόσμου.
Κύριος σκοπός και αυτής της εκδήλωσης ήταν να μαζευτούν χρήματα για τις ανάγκες του οργανισμού που καθημερινά δίνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να παράσχουν κάθε δυνατή βοήθεια στα αδέσποτα της πόλης του Αιγίου και της ευρύτερης περιοχής.
Ο κόσμος για άλλη μία φορά αγκάλιασε την εκδήλωση αυτή και με τη παρουσία του έδωσε ένα επιπλέον στίγμα. Πως υπάρχουν πολλοί άνθρωποι ανάμεσα μας οι οποίοι έχουν κρατημένες μέσα τους τις ευαισθησίες τους προς τους τετράποδους φίλους μας.
Η αίθουσα του cafe ήταν κατάμεστη, ενώ άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως εξαντλήθηκαν όλοι οι λαχνοί που είχαν βγει για τις κληρώσεις των 200 σχεδόν δώρων που υπήρχαν σε αυτή.

Βέβαια όπως σε κάθε κοπή πίτας, έτσι και εδώ υπήρχε και ο τυχερός που θα έβρισκε το φλουρί που στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν η κυρία Γιώτα Γιάχου η οποία κέρδισε 2 δωρεάν γεύματα σε εστιατόρια της περιοχής.
Μάλιστα, όπως μας εκμυστηρεύτηκαν άνθρωποι του οργανισμού, η κυρία Γιώτα εκτός από τυχερή είναι και ένας άνθρωπος που έχει βοηθήσει πάρα πολύ τον οργανισμό και με προσωπική εργασία.
Το πιο ευχάριστο όμως ήταν το γεγονός πως υπήρχαν πολλά παιδιά (κάτω των 18 ετών) τα οποία έδειξαν αρκετό ζήλο προκειμένου η όλη διοργάνωση να έχει τα καλύτερα αποτελέσματα.

 


Η κυρία Σία Σοφιανοπούλου (φωτό αριστερά) ως πρόεδρος του συλλόγου καλώς όρισε τον κόσμο που στήριξε την προσπάθεια του οργανισμού και ευχήθηκε να έχουν μία όμορφη χρονιά με όσο το δυνατόν λιγότερα δυσάρεστα περιστατικά ενώ τους παρότρυνε να έρθουν ακόμα πιο κοντά στους τετράποδους φίλους και να ανοίξουνε την αγκαλιά τους άφοβα προς αυτά.

 

 

 

 

 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφικό υλικό από το προσωπικό αρχείο ενός από τα μέλη της Φιλοζωικής, της κυρίας Ρηγοπούλου Αλεξάνδρας την οποίαν ως σελίδα την ευχαριστούμε θερμά για τη βοήθεια της.
 

 

 

Δημήτρης Χάψας

Μοιράσου το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *