Κίνδυνος αφαίρεσης 3 βαθμών στον Παναιγιάλειο

Άσχημα νέα για τον Παναιγιάλειο και δύο ακόμη ομάδες της Β’ Εθνικής (ΑΟΧ, Καλλονή) που αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών για οφειλές προς ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα Χανιά και Καλλονή κινδυνεύουν με -6 για χρωστούμενα προς τους Πρίφτη, Χατζηλιάδη και Γιορέντε, Δαύκου αντίστοιχα ενώ οι «μελανόλευκοι» με -3 για οφειλές προς τον Νίκολα Κρισμάρεβιτς.
Σημειώνεται πως το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έχει δώσει και στις τρεις ομάδες προθεσμία τριών ημερών για να ισχύσουν οι ποινές.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΟ Χανιά την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Εριντ Πρίφτη κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 514/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ.
Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΟ Χανιά την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Ανέστη Χατζηλιάδη κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 515/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ.
Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Ραούλ Γιορέντε κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 48/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ.
Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναιγιάλειος την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Δαύκου κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 44/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ».

*Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην ανακοίνωση της η ΕΠΟ έκανε λάθος αρχικά και έγραψε το όνομα Δαύκου αντί Κρισμάρεβιτς στην περίπτωση του Παναιγιάλειου.

_________________________

Ο  «παπαράτσι»

Μοιράσου το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *