Η απόφαση που πάρθηκε για διαφοροποίηση ως προς το πρόγραμμα διεξαγωγής.

Αυτό που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα σε σύστημα διεξαγωγής προγράμματος είχε δύο μορφές αναφορικά με την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος αλλά και με τα play off.

Η πρώτη ήταν η γνωστή σε όλους μας αντιστοιχία των αγώνων πρώτου και δεύτερο γύρου. Η δεύτερη είχε να κάνει με τον τρόπου που διεξάγονται και οι αγωνιστικές στους ομίλους σε Champions League και Europa League το οποίο σε γκρουπ τεσσάρων ομάδων η σειρά του ήταν 1-2-3-3-1-2.
Στα play off του Ελληνικού πρωταθλήματος ωστόσο τα πράγματα αλλάζουν. Δεν θα έχουμε ούτε το κλασικό το 1-2-3-4-5-1-2-3-4-5 με αντιστροφή έδρας όπως ξέρουμε ούτε και τον τρόπο που διεξάγονται οι αγωνιστικές στ ευρωπαϊκά παιχνίδια. Έτσι λοιπόν, αρχικά θα γίνουν οι πρώτες πέντε αγωνιστικές και η σειρά αγώνων στον δεύτερο γύρο θα είναι εντελώς διαφορετική. Μάλιστα όλα αυτά θα τα δούμε κατόπιν της κλήρωσης κάτι που πρακτικά δηλαδή μπορεί να σημαίνει ότι μπορεί με την ομάδα που θα παίξει μια ομάδα την 1η αγωνιστική, να ξαναπαίξει πάλι την τελευταία (10η) ή η 4η αγωνιστική να έχει ως επαναληπτική (με αντιστροφή της έδρας πάντα) την 6η.
Περισσότερες λεπτομέρειες θα τις δούμε και θα τις μάθουμε την ημέρα και ώρα της κλήρωσης.

_______________________________________________________________

 

Δημήτρης Χάψας

Μοιράσου το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *