Την στήριξη της στο Ε.Κ.Α.Μ.Ε. Α.μ.Ε.Α. επισημοποίησε η «Εμπορική Ενότητα».

Συνάντηση μεταξύ του τέως προέδρου του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου και και υποψηφίου στις ερχόμενες εκλογές στον σύλλογο με τον συνδυασμό «Εμπορική Ενότητα» κ. Λάμπη Παπαδόπουλου και του προέδρου του Ε.Κ.Α.Μ.Ε. Α.μ.Ε.Α. κ. Θεόδωρου Στεφανίδη.

Οι δύο άνδρες μίλησαν για τα προβλήματα αλλά και τις συνθήκες που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι υπεύθυνοι στο Ε.Κ.Α.Μ.Ε. ενώ αναφέρθηκαν και στις εξελίξεις που υπάρχουν γύρω από την κατασκευή του νέου κτιρίου που θα στεγάσει ακόμα περισσότερους συμπολίτες μας και θα μπορεί να παρέχει ακόμα καλύτερες υπηρεσίες.
Από πλευράς του ο κύριος Παπαδόπουλος δήλωσε πως ο συνδυασμός του θα κάνει ότι μπορεί προκειμένου να στηρίξει έμπρακτα στον καθημερινό αγώνα αυτών των ανθρώπων σαν επερχόμενη διοίκηση στον Εμπορικό σύλλογο.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κυρίου Λάμπη Παπαδόπουλου, εκπρόσωπου του συνδυασμού «Εμπορική Ενότητα»:
Στο ΕΚΑΜΕ με τον διευθυντή κ. Στεφανίδη, βρεθήκαμε ως «Εμπορική Ενότητα» την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου Παγκόσμια Ημέρα ατόμων με αναπηρία, όπου ξεναγηθήκαμε στους χώρους όπου γίνονται όλες οι δραστηριότητες και οι θεραπευτικές ασκήσεις. Γνωρίσαμε τους εκπαιδευόμενους, μιλήσαμε με τους εκπαιδευτικούς, ενώ ο ίδιος ο κύριος Στεφανίδης για περισσότερο από δύο ώρες μας μίλησε για το όραμα και τα άμεσα σχέδια του! Εγώ ο ίδιος προσωπικά προσέφερα δυο τσάντες με πλαστικά καπάκια που είχαμε συγκεντρώσει στον χώρο εργασίας μας καθώς και φρέσκα αυγά δικής μας παραγωγής για το πρωινό των εκπαιδευομένων! Υποσχεθήκαμε ως ”Εμπορική Ενότητα” και ως επερχόμενη διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου πως θα στηρίξουμε και θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε το ΕΚΑΜΕ έτσι ώστε να μεταστεγαστεί στο νέο τους κτίριο μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. Ένα όραμα της διοίκησης που θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις σε πάνω από 100 άτομα με ειδικές ικανότητες να μπορούν να φιλοξενούνται στα σπιτάκια τους όλο το εικοσιτετράωρο, όχι μόνο από το Αίγιο αλλά και από γειτονικές περιοχές!
Ολοκληρώνοντας την επίσκεψη, δεσμευτήκαμε ως επερχόμενη διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας πως με ιδιαίτερη κατανόηση και ευαισθητοποίηση θα είμαστε στο πλευρό του ΕΚΑΜΕ προσθέτοντας έτσι ένα λιθαράκι σε θέματα ευημερίας των ατόμων με ειδικές δεξιότητες!!

με τιμή
Λάμπης Παπαδόπουλος

_____________________________________________________________________

 

Μοιράσου το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *