Η «ΑΦΟΙ Π. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε.» στο statsbetsports.gr

Το statsbetsports.gr καλωσορίζει στην παρέα του την εταιρία ανταλλακτικών αυτοκινήτων «ΑΦΟΙ Π. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε.» η οποία διανύει κοντά μισό αιώνα ζωής καθώς λειτουργεί από το 1968 και πάντα με κύριο σκοπό την εμπορία αυτοκινήτων – ανταλλακτικών ενώ παράλληλα λειτουργεί και ως συνεργείο αυτοκινήτων.Η εταιρεία «ΑΦΟΙ Π. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΙ ΟΕ» και το προσωπικό της, γνωρίζουν όλα όσα θα πρέπει να ξέρει κάποιος στον χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων ενώ συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους οίκους και αντιπροσωπείες και καλύπτει σε ανταλλακτικά γνήσια, τις περισσότερες από τις πιο γνωστές Ευρωπαϊκές Αμερικάνικες αλλά και Ιαπωνικές μάρκες αυτοκινήτων, όπως είναι οι: ALFA ROMEO, FIAT, LANCIA, BMW MINI, VOLVO, AUDI, VW, SEAT, SCODA, FORD, OPEL, CITROEN, PEUGEOT, RENAULT, DACIA, TOYOTA, NISSAN, SUZUKI, DAIHATSU, CADILLAC, HUMMER, CHEVROLET, CORVETTE).

Επίσης καλύπτει σχεδόν όλες τις μάρκες αυτοκινήτων με After Market ανταλλακτικά των μεγαλύτερων οίκων ανταλλακτικών αυτοκινήτων.
Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην διαθέτει και μεγάλη γκάμα σε βιομηχανικά (ρουλεμάν, τσιμούχες, ιμάντες, εργαλεία, κλειδιά), όπως και σε μπαταρίες, σε αξεσουάρ και λιπαντικά.

Τέλος, σε ότι αφορά στο συνεργείο παρέχουν ολοκληρωμένες και υπεύθυνες υπηρεσίες συντήρησης των οχημάτων με την πλήρως εξειδικευμένη ομάδα των μηχανικών της εταιρείας να έχουν ως πρώτο τους μέλημα την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση και ευχαρίστηση των πελατών.


 

____________________________

StatsBetSports Team

Μοιράσου το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *