Η συνδρομητική τηλεόραση κοστολόγησε χαμηλότερα απ’ ότι αξίζει τον νταμπλούχο Ελλάδος.

Για τη Nova, η ομάδα που κατέκτησε τους 4 από τους 6 τελευταίους εγχώριους τίτλους αξίζει μόλις το τέταρτο υψηλότερο συμβόλαιο.

Τέσσερις ημέρες πριν από την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος, το κουβάρι των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των νταμπλούχων Ελλάδος αρχίζει να ξετυλίγεται, και μαζί οι προθέσεις και η εκτίμηση της Nova στον ΠΑΟΚ. Ο τρόπος σκέψης του συνδρομητικού καναλιού αποκαλύφθηκε και μέσω του «ρεπορτάζ» που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του. Οι τελευταίες πληροφορίες που αφορούν το τοπίο στα τηλεοπτικά θέλουν τη Nova να έχει καταθέσει στον ΠΑΟΚ πρόταση η οποία, μαζί με τα bonus, φτάνει τα 5 εκ. Ευρώ, που είναι μικρότερη από αυτές που «τρέχουν» για Ολυμπιακό, ΑΕΚ αλλά και τον Παναθηναϊκό, που πρόσφατα «μετακόμισε» στη Nova.
Όλα αυτά, για τον ΠΑΟΚ, τον νταμπλούχο Ελλάδος, την ομάδα που έχει κατακτήσει τους 4 από τους 6 εγχώριους τίτλους της τελευταίας τριετίας. Όπως ήταν φυσικό, η πρόταση της Nova στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ έφερε την αντίδραση των ανθρώπων του Δικεφάλου, που δεν μπορούσαν να καταλάβουν τη λογική της συνδρομητικής τηλεόρασης απέναντι στο brand name του ΠΑΟΚ, του νταμπλούχου Ελλάδος.

_____________________________________________________________________

 

Μοιράσου το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *