Τι αναφέρει η πολυσέλιδη αναφορά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει καταθέσει από τις 20 Μαΐου πολυσέλιδη αναφορά στην Επιτροπή Δεοντολογίας κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Ολυμπιακού τονίζοντας πως υπάρχουν στοιχεία που δεν έχουν ληφθεί υπόψη. Η «Live Sport» της Δευτέρας αποκαλύπτει το περιεχόμενό της.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» αναφέρει πως «… η παρούσα αναφορά υποβάλλεται προκειμένου να ελεγχθούν συμπεριφορές ανεξαρτήτως από τις διώξεις στην ποινική δικαιοσύνη και τα προβλεπόμενα στους οικείους νόμους ποινικά αδικήματα».

Τρία είναι τα σημεία στα οποία εστιάζουν από πλευράς ΠΑΟΚ.
– Κάνουν λόγο για παρέμβαση με αθέμιτες ενέργειες στην υπόθεση Εθνικού Γαζώρου-Τυρνάβου αναφέροντας πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρενέβη αθέμιτα προς τον νομικό σύμβουλο της ΕΠΟ, Θόδωρο Κουρίδη, με σκοπό τον καθορισμό αποφάσεων των αρμοδίων επιτροπών της ομοσπονδίας.
– Κατηγορούν τον Ολυμπιακό για εκβίαση παραθέτοντας σημεία από το πόρισμα Κορέα που όπως αναφέρουν από τον ΠΑΟΚ αποδεικνύουν ότι οι διαιτητές υφίσταντο τρομοκρατία από στελέχη του Ολυμπιακού.
– Αποδίδουν στον Ολυμπιακό την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης απαριθμώντας ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά της, όπως ο έλεγχος αγορών, η διείσδυση στην οικονομική ζωή, η κατανομή της εργασίας, η διαπλοκή με τη δημόσια διοίκηση, τη δικαιοσύνη, τα ΜΜΕ και τους παράγοντες της οικονομίας και της πολιτικής ζωής και η εξουδετέρωση της πολιτειακής αντίδρασης με εκφοβισμό ή διαφθορά.

_________________________________________________________________________________________

 

 

 

πηγή:  sport-fm.gr

Μοιράσου το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *