Για φακέλους που περιλαμβάνουν συκοφαντικό περιεχόμενο κάνει αναφορά η «Εμπορική Ενότητα».

Σε έναν μήνα περίπου θα διεξαχθούν εκλογές στον Εμπορικό & Εισαγωγικό Σύλλογο Αιγιαλείας και ο «πόλεμος συκοφαντίας» έχει ήδη αρχίσει όπως αναφέρει η «Εμπορική Ενότητα» μέσω ανακοίνωση της.

Πολιτικές που παραπέμπουν σε άλλες εποχές καταγγέλλει παράταξη της «Εμπορικής Ενότητας». Τι κι αν διανύουμε Εορταστικές ημέρες ή αν το θερμόμετρο σε βαθμούς Κελσίου (oC) βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση, όπως φαίνεται από το πρώτο κιόλας διάστημα το..θερμόμετρο στο πλαίσιο των εμπόρων αναμένεται να χτυπήσει…κόκκινο!

Διαβάστε παρακάτω ολόκληρη την ανακοίνωση της «Εμπορικής Ενότητας».
Ύστερα από πολλές καταγγελίες από συνάδελφους Εμπόρους και καταγραφές από συστήματα ασφαλείας, ήρθαν στα χέρια μας πολλοί φάκελοι με κατάφωρα συκοφαντικό περιεχόμενο που διανέμουν εδώ και καιρό άτομα που εποφθαλμιούν το θώκο του Εμπορικού & Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας!
Τα άτομα αυτά ας ασχοληθούν με τα του οίκου τους και να πάψουν να διασπείρουν συκοφαντίες στους υποψηφίους του ψηφοδελτίου μας. Παρά του ότι το γνωρίζουν πολύ καλά, τους το υπενθυμίζουμε για άλλη μια φορά ότι αυτές οι πράξεις τους διώκονται ποινικά !! Συνεχίζουμε όλοι μαζί με αξιοπρέπεια και ενωτικό πνεύμα τον αγώνα μας να γυρίσουμε σελίδα στον πολύπαθο Εμπορικό Σύλλογο. Κάνουμε έναν αγώνα έντιμο και καθαρό με κύριο στόχο τους Εμπόρους μας και τα προβλήματά μας! Κάθε μέρα στελεχώνουν και καινούργιοι συνάδελφοι το συνδυασμό μας. Η λάσπη δεν κολλάει πάνω μας!! Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω…!!! Τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε χρόνια πολλά!!!

«Εμπορική Ενότητα»

___________________________________________________________________________

 

StatsBetSports Team

Μοιράσου το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *