Όλα τα σενάρια ανοικτά για Δώνη αλλά και… Νταμπίζα.

Ο Γιώργος Δώνης επανέλαβε τις σκέψεις παραίτησής του από τον πάγκο του Παναθηναϊκού, ωστόσο, όλα θα ξεκαθαρίσουν στην συνάντηση του Έλληνα προπονητή με τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Νίκο Νταμπίζα.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού κοινοποίησε για δεύτερη φορά τη σκέψη παραίτησής του στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της βαριάς ήττας από τους «κίτρινους». «Επειδή είπα κάποια πράγματα, μίλησα και με τους παίκτες μου στα αποδυτήρια. Είμαι άνθρωπος που διατηρεί την ψυχραιμία του, δεν θέλω να παίρνω εν θερμώ αποφάσεις. Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου, είπα στους παίκτες θα προσπαθήσω να αφήσω να περάσει το βράδυ, θα συζητήσω με τον Νίκο και τον πρόεδρο γιατί υπάρχει στο μυαλό μου το ενδεχόμενο αποχώρησης από την ομάδα. Ξέρετε ότι ο Παναθηναϊκός είναι κάτι ιδιαίτερο για μένα».
Πως εξηγείτε την εικόνα της ομάδας και για τον τρόπο παιχνιδιού: «Την ίδια ερώτηση έχω κι εγώ, δεν μπορείς να δώσεις ποδοσφαιρική εξήγηση. Γίνονται λάθη που είναι πέρα από το φυσιολογικό, δυστυχώς όμως τα κάνουμε. Μας επηρεάζει και στα υπόλοιπα κομμάτια γιατί δείχνουμε μια εικόνα, μιας ομάδας που δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει, με τεράστια δεινά κι αυτό το πράγμα δεν αντιπροσωπεύει κανένα».
Στην ερώτηση για το αν ήδη έχει παραιτηθεί κι αν περιμένει απλά την «έγκριση» της διοίκησης και ήταν κατηγορηματικός λέγοντας: «Δεν έκανα αυτή τη δήλωση. Μιλάω καλά τα ελληνικά και ξέρω το πώς μπορώ να διατυπώσω τις σκέψεις. Μιλάω ανοιχτά στους παίκτες μου, ήθελα να ξέρουν πώς αισθάνομαι και τις σκέψεις που έχω. Αυτά πρέπει να συζητηθούν με ηρεμία και να βρεθεί η καλύτερη λύση για τον σύλλογο».

_______________________________________________________________________________

 

Μοιράσου το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *