Διπλή κόντρα από Γαλλία και Γερμανία με αποδόσεις…«μπόμπα»!

Τελευταίες αγωνιστικές σήμερα σε Bundesliga και Ligue 1 Γαλλίας και το ενδιαφέρον υπάρχει σε ορισμένους αγώνες. Έτσι λοιπόν έχω κρατήσει δύο αγώνες, έναν από κάθε πρωτάθλημα με ενδιαφέρον είτε μονόπλευρο είτε όχι.

Ο πρώτος αγώνας χρονικά είναι από το πρωτάθλημα της Bundesliga Γερμανίας με την Κολωνία να υποδέχεται την Μάιντζ. Τα «κριάρια» θέλουν τη νίκη σήμερα ώστε να πιάσουν την θέση και υπό προϋποθέσεις ακόμα και την και να κλειδώσει έτσι το Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Από την άλλη πλευρά όμως υπάρχει η ομάδα της Μάιντζ που μπορεί να έχει σωθεί κατά 90% όμως δεν πρόκειται να κάτσει να ρισκάρει περιμένοντας τα άλλα αποτελέσματα. Μπορεί το κίνητρο να είναι ασφαλώς μεγαλύτερο για τους γηπεδούχους, όμως οι αποδόσεις του άσσου δεν αντικατοπτρίζουν την δυναμική αλλά και την διαφορά επιπέδου ανάμεσα στις δύο ομάδες. Επιπλέον ο λόγος που έχω επιλέξει εδώ την κόντρα των «κριαριών» είναι το έστω και μικρό κίνητρο της παραμονής στην κατηγορία της Μάιντζ. Το Χ2 σε διπλή ευκαιρία δίνεται στο 2,20.

Ο δεύτερος αγώνας είναι από την Ligue 1 της Γαλλίας και πιο συγκεκριμένα η αναμέτρηση ανάμεσα στην Ρεν και την νέα πρωταθλήτρια πλέον Μονακό. Οι φιλοξενούμενοι έχουν καθαρίσει και μαθηματικά πλέον το πρωτάθλημα και αναμένεται ο τεχνικός Λεονάρντο Ζαρντίμ σήμερα να χρησιμοποιήσει πολλούς παίκτες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής. Από την άλλη πλευρά η Ρεν έχει τεράστιο κίνητρο καθώς με νίκη δική της αλλά και μη νίκη των Ναντ και Σεντ Ετιέν στις έδρες των Λιλ (αδιάφορη) και Νανσί (υποβιβασμένη) θα πάρει αυτή την έβδομη θέση και το Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι αποδόσεις σε αυτό το παιχνίδι είναι πιο μοιρασμένες σε σχέση με το παραπάνω και γι’ αυτό το έχω επιλέξει σε 1-Χ αλλά όχι σε διπλή ευκαιρία με τις αποδόσεις αυτή την ώρα να είναι στο 3,05 και 3,40 αντίστοιχα.

Συνοψίζοντας λοιπόν έχουμε τα εξής:
1698  16:30  ΚΟΛΩΝΙΑ – ΜΑΪΝΤΖ   Χ2  ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ  ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ   2,20
1789  22:00  ΡΕΝ – ΜΟΝΑΚΟ    1-Χ    ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ    3,05-3,40
                        *Συνολική Απόδοση Από  6,71  έως  7,48

__________________________

Θείος Μπόμπας

Μοιράσου το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *