Δελτίο τύπου του Εμπορικού Συλλόγου για Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ.

Με Δελτίο Τύπου που δημοσίευσε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας έκανε γνωστό πως στηρίζει με όποιον τρόπο είναι δυνατόν την διοργάνωση του Πανελληνίου Κυπέλλου Μotocross.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου αναφέρει:
«Ο Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος Αιγιαλείας είναι αρωγός σε οποιαδήποτε προσπάθεια ανάπτυξης, ανάδειξης και προβολής της περιοχής μας σε όλη την επικράτεια. Για το λόγο αυτό στηρίζουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την διοργάνωση του δεύτερου αγώνα Πανελληνίου Κυπέλου Μotocross που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 23-24 Σεπτεμβρίου 2017 στην πίστα που διαθέτει η Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ (Παναιγιάλεια Αθλητική Λέσχη Μοτοσυκλέτας) στην περιοχή Κουντούρη (στο δρόμο πίσω από το εργοστάσιο Ε.Β.Ο Αιγίου).
Η Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και ευρέως γνωστή για τις άψογες διοργανώσεις αγώνων και εκδηλώσεων.
Οι συμμετοχές των αθλητών αναμένοται να αγγίξουν τις 100 αλλά προβλέπεται να επισκεφτούν την πόλη μας τουλάχιστον 500 άτομα , συνοδοί αθλητών και φίλαθλοι.
Κάτι το οποίο θα ωφελήσει όχι μόνο τουριστικά την πόλη μας αλλά και το κομμάτι διαμονής – εστίασης –λιανικό εμπόριο.(Σημειώνουμε πως η είσοδος των θεατών είναι ελεύθερη).
Καλή διαμονή και καλή επιτυχία στον αγώνα τους!
Ο Εμπορικός Σύλλογος υπενθυμίζει σε όλους μας:
ΦΟΡΑΜΕ <<ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ>> <<ΠΑΝΤΑ ΖΩΝΗ>> »

___________________Εκ του Δ.Σ
_______Ο Πρόεδρος ___________ _____ η Γ.Γραμματέας
Χαράλαμπος Π.Παπαδόπουλος ________ Μαίρη Χρονοπούλου

*Στη φωτογραφία ο Πρόεδρος του Εμπορικού Χ.Παπαδόπουλος μαζί με τον Πρόεδρο της Λέσχης Σ.Βαγενά και τον δευτεραθλητή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross και μέλος της Εθνικής ομάδας Γ.Ηλιόπουλο.

Μοιράσου το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *