Όλα όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για Βοτανικό και PAO Alive.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος χαρακτήρισε μονόδρομο το PAO Alive για τον Παναθηναϊκό, τόνισε πως το project έχει θωρακιστεί νομικά και παρέπεμψε μετά την πρωτοχρονιά για τα σπουδαία.

Δηλώσεις στην εκπομπή «Total Football» του OPEN παραχώρησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τον «ισχυρό άνδρα» του Α.Ο. και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να τοποθετείται για το project του Βοτανικού, το PAO Alive αλλά και την επόμενη ημέρα της «πράσινης» ΠΑΕ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος
«Σίγουρα είναι στενάχωρο να βλέπουμε τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο και να μην μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Νομίζω πως το project του PAO Alive είναι μονόδρομος. Μόνο με τον Βοτανικό θα αλλάξουν τα πράγματα.

Σε ότι αφορά την διαδικασία για το γήπεδο δεν έχει αλλάξει κάτι από όσα μου έλεγαν προεκλογικά ο κύριος Μπακογιάννης, ο κύριος Πατούλης. Διαφοροποιήθηκαν κάπως τα όσα είχαμε συμφωνήσει με τον κύριο Μητσοτάκη και για αυτό τόσο καιρό είχαμε ησυχία. Με την βοήθεια της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και των τραπεζών, ξεπεράστηκε αυτό το θέμα και θα έχουμε σύντομα ευχάριστες ανακοινώσεις. Μετά την πρωτοχρονιά. Από εκεί και πέρα, το project έχει θωρακιστεί νομικά και σύντομα θα υπάρχουν ανακοινώσεις.

Από την συμμετοχή του κόσμου είμαι ικανοποιημένος. Αν σκεφτεί κανείς πως δεν υπήρχαν δεδομένες εξελίξεις και δεν υπήρχε συμμετοχή από τους επιφανείς Παναθηναϊκούς. Η συμμετοχή του κόσμου μου δείχνει ότι θα πιάσουμε τον στόχο μας. Είναι θετική ένδειξη. Το επόμενο διάστημα θα κάνουμε εκδηλώσεις στην Αυστραλία, στην Αμερική και θα έχουμε ραντεβού με επιφανείς Παναθηναϊκούς. Δεν μπορώ να σκεφτώ πως κάποιος δεν θα βοηθήσει αυτή την προσπάθεια.

Ενδεχομένως να είναι η τελευταία χρονιά μου στον Παναθηναϊκό αν δεν προχωρήσει το γηπεδικό. Το έχω πει επανειλημμένως, είναι ειλημμένη μου απόφαση. Θέλω να πιστεύω ότι και ο Βοτανικός και το PAO Alive θα προχωρήσουν».

_____________________________________________________________

 

Μοιράσου το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *