Ανακοίνωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για διαπλοκή!

Ο Παναθηναϊκός πέταξε άλλους δύο βαθμούς σήμερα στην άδεια Λεωφόρο υποδεχόμενος τον Λεβαδειακό στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής και η πράσινη ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για γέλια και για κλάματα.

Το αναφέρουμε αυτό γιατί όπως μπορείτε και μόνοι σας να διαβάσετε στην ανακοίνωση της ΠΑΕ τα όσα αναφέρονται περί κυβερνητικής διαπλοκής πλέον μόνο γέλια μπορούν να προκαλέσουν στους φιλάθλους αλλά παράλληλα και κλάματα καθώς έχει γίνει κουραστική πλέον η καραμέλα του της καμήλας που ποτέ δεν κοιτάζει την δική της καμπούρα αλλά της διπλανής. Μπορεί ο διαιτητής Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος να ήταν κάπως υπερβολικός ή πιο χαλαρός σε κάποιες περιπτώσεις, όμως αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για την κάκιστη αγωνιστική εικόνα των πράσινων που αν κρίνουμε από τη συνολική εικόνα των δύο ομάδων, μάλλον θα πρέπει να είναι και ευχαριστημένος που πήρε και τον ένα βαθμό.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ.
«Σήμερα βιώσαμε ένα από τα πολλά πρόσωπα της κυβερνητικής διαπλοκής. Εκτός από τις ακραίες συμπεριφορές στα media, την κάλυψη φαινομένων λαθρεμπορίας τσιγάρων, βλέπουμε – και πάλι μετά τα περσινά του Κυπέλλου Ελλάδας – τα αποτελέσματα της περίεργης συναλλαγής με ξενόφερτα συμφέροντα στον πολύπαθο χώρο του ποδοσφαίρου», ανέφερε χαρακτηριστικά το τριφύλλι.

________________________________________

 

StatsBetSports Team

Μοιράσου το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *