Χάλασε του Μανωλά στη Ζενίτ, πρόταση – σοκ από μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο

Ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις της Ρόμα με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για την μετακίνηση του Κώστα Μανωλά, ο οποίος όμως έχει στα χέρια του μεγαλύτερη πρόταση από άλλο ευρωπαϊκό σύλλογο.

Χαλάει οριστικά η μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, όπως προκύπτει από τις τελευταίες πληροφορίες που έρχονται στα γραφεία του SDNA από την Ιταλία.
Ενώ όλα έδειχναν ότι το μόνο που έλειπε για τις τελικές υπογραφές ήταν οι ιατρικές εξετάσεις του Έλληνα αμυντικού, εντέλει μία διαφωνία στο νόμισμα που θα καταβάλλονταν η αμοιβή του παίκτη (ρούβλια και όχι ένα πιο σκληρό νόμισμα) έφερε την πρώτη σοβαρή διαφωνία που έφερε την τελική ρήξη.
Στο ραντεβού που ακολούθησε η πλευρά των Ρώσων (αλλά και ο Ρομπέρτο Μαντσίνι) φάνηκε πολύ ενοχλημένη από τη συμπεριφορά της ελληνικής πλευράς, με αποτέλεσμα η μεταγραφή να ναυαγήσει.
Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι ο Μανωλάς θα μείνει στην Ρόμα. Κάθε άλλο.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, στα χέρια του Έλληνα στόπερ υπάρχει τις τελευταίες ώρες πρόταση από πολύ μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα (εκτός Ιταλίας), ακόμα μεγαλύτερη από αυτή της Ζενίτ, με ακόμα πιο υψηλές απολαβές από αυτές που προσέφερε η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης.
Αυτή η λεπτομέρεια ίσως και να ήταν αυτή που τελικά να δημιούργησε αυτές τις αντιρρήσεις που χάλασαν τη (σχεδόν σίγουρη, σύμφωνα και με όλα τα ιταλικά Μ.Μ.Ε.) μεταγραφή στη Ζενίτ, η οποία παρόλα αυτά κατάφερε και έκλεισε τον Λεάντρο Παρέδες από τη Ρόμα, έναντι 30 εκατομμυρίων ευρώ.
Το μόνο σίγουρο είναι πως το καλοκαιρινό αυτό σίριαλ θα έχει κι άλλα επεισόδια, μέχρι να ολοκληρωθεί το μεγαλύτερο deal Έλληνα παίκτη στην ιστορία.

____________________________________

πηγή: SDNA.gr

Μοιράσου το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *