Μία δήλωση που πρέπει να τονιστεί και να μην ξεχαστεί από κανέναν Παοκτζή.

 

Για τον πόλεμο που δέχεται ο Ιβάν Σαββίδης και τον στόχο όσων θέλουν να του δημιουργήσουν απογοήτευση. Πριν δύο ημέρες ο Κυριάκος Κυριάκος παραχώρησε μία συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό του Alpha.

Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα σε κάποιο σημείο ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ έφθασε στο σημείο να καταγγείλει ότι υπάρχει σχέδιο για να απογοητευτεί και να αποχωρήσει ο Σαββίδης από τον ΠΑΟΚ!
Η δήλωση μόνο… επιπόλαιη δεν ήταν. Ο Κυριάκος ποτέ δεν μιλάει στον αέρα και πάντα έχει στοιχεία γι’ αυτά που αναφέρει. Σε αυτή τη συνέντευξη αποκάλυψε για παράδειγμα ότι δεν είναι μόνο το θέμα Αυγενάκη που τώρα τελευταία δείχνει ότι κάτι ετοιμάζεται: «Μόνιμα του δείχνουν ότι δεν είναι επιθυμητός. Υπάρχουν πολλά μικρά κομμάτια που τα αν ενώσεις δημιουργείται ένα παζλ που δείχνει πολλά. Σύντομα θα γίνουμε πιο συγκεκριμένοι είπε…» και μετά από ερώτηση, προσέθεσε κάτι πολύ συγκεκριμένο: «Μέσα στο 2020 έχουν γίνει στην ΠΑΕ τρεις φορολογικοί έλεγχοι σε πράγματα που ήδη έχουν φορολογηθεί και έχουν ελεγχθεί πολλές ακόμη φορές. Δεν έχουμε πρόβλημα, αλλά αυτή η αντιμετώπιση από τους κρατικούς μηχανισμούς δείχνει πολλά».
Το κρατάμε αυτό, το συνδέουμε με πολλά άλλα που έχουν γίνει γνωστά για τον παράγοντα και την ομάδα που τόσο έχουν κυνηγηθεί και φυσικά περιμένουμε τις επόμενες αναφορές-καταγγελίες της ΠΑΕ που σαφώς θέλει να γνωρίζει ο κόσμος!

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα και τα όσα δήλωσε ο Κυριάκος Κυριάκος για όλα τα παραπάνω.

 

 

 

 

πηγή:  paok24.com

Μοιράσου το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *